Fest Buffet og Kolde Borde
Fest Buffet
P.S.: Alle salatbuffet bestående af rejechips, agurker, tomater, ærter, majs, icebergsalat samt 2 slags dressing.
—————————————————————
235. Skinke
Party skinke
fås hele - varme eller kolde anrettet på fade.
Flødestegte kartofler
Salat buffet
Nok til 20 personer - kun 2400,-kr.
—————————————————————
236. Glasseret Skinke
Glasseret skinke
fås hele - varme eller kolde anrettet på fade.
Flødestegte kartofler
Salat buffet
Nok til 20 personer - kun 2600,-kr.
—————————————————————
237. Højreb
Helstegt oksehøjreb
fås hele - varme eller kolde anrettet på fade.
Flødestegte kartofler
Salat buffet
Nok til 20 personer - kun 3700,-kr.
—————————————————————
240. Party buffet
Glasseret skinke
Kyllingelår
Små frikadeller
Flødestegte kartofler
Hvidløgspaté
Salat buffet
Nok til 20 personer - kun 3000,-kr.
—————————————————————
241. Super buffet
Helstegt oksehøjreb
Krydret saftigt kalkunbryst
Små frikadeller
Flødestegte kartofler
Salat buffet
Nok til 20 personer - kun 4100,-kr.
—————————————————————
242. Buffet nr. 1
(min. 8 kuverter)
Gravad laks
m/ djævledressing.
Fransk landpaté
m/ salt-agurk og mixed salat.
Svensk landskinke
m/ kold kartoffelsalat.
Kalvemedaljon
m/ champignon a la creme.
Frugttærte
m/ marcipankant samt creme fariche til.
255,-kr/ person.
—————————————————————
243. Buffet nr. 2
(min. 8 kuverter)
Røget ål og Fersk røget østersølaks
m/ røræg og asparges.
Lækker spegeskinke
Svøbt om honningmelon.
Helstegt svinekam
m/ rødkål, æbler, svesk og svær.
Rosastegt oksetyndsteg
m/ kold kartoffelsalat og marinerede grøntsager.
3 slags ost
anrettet på fade.
265,-kr/ person.
Kolde Borde
P.S.: Alle kolde borde er uden Brød og Smør.
Brød og Smør kan købes ved siden af for
15kr,-/person.
—————————————————————
244. Koldt bord
Marineret sild m/ løg og capers.
Æg & Rejer mayonnaise og citron.
Roastbeef m/ remoulade og sprøde løg.
Skinke m/ italiensk salat og gemyse.
Fiskefilet m/ remoulade og citron.
Kylling m/ agurkesalat.
2 slags ost anrettet på fade.
195,-kr/ person.
—————————————————————
245. Det lille kolde bord
Marineret sild m/ løg og capers.
Flæskesteg m/ rødkål og agurkesalat.
Æg & Rejer m/ mayonnaise og citron.
Roastbeef m/ remoulade og sprøde løg.
Fiskefilet m/ remoulade og citron.
Mørbradbeuf m/ ristet champignon og bløde løg.
Kylling m/ agurkesalat.
2 slags ost anrettet på fade.
215,-kr/ person.
—————————————————————
246. Det store kolde bord
Marineret sild og Kryddersild
m/ løg og capers.
Røget ål
m/røræg og asparges.
Flæskesteg
m/ rødkål og agurkesalat.
Leverpostej
m/ sky, bacon, champignon og agurkesalat.
Skinke
m/ italiensk salat og gemyse.
Hjemmelavet hønsesalat
m/ champignon og bacon.
Fiskefilet
m/ remoulade og citron.
Mørbradbeuf
m/ ristet champignon og bløde løg.
2 slags ost
anrettet på fade.
245,-kr/ person.
—————————————————————
247. Luxus koldt bord
Marineret sild og Karry sild
m/ løg og capers.
Røget ål og Fersk røget østersølaks
m/røræg og asparges.
Kold roastbeef
m/ kartoffelsalat, agurkesalat og peberrod.
Leverpostej og Saltkød
m/ sky og løgringe.
Hjemmelavet Hønsesalat
m/ champignon, bacon.
Fiskefilet
m/ remoulade og citron.
Mørbradbeuf
m/ ristet champignon og bløde løg.
3 slags ost
anrettet på fade.
295,-kr/ person.
Baltorpstriben
Baltorpvej 9 - 2750 Ballerup
(Overfor Ballerup Center)
Tlf: 44974664
kundeservice@ballerupsmorrebrod.dk
CVR: 38563009
-------------------------------------------------
Åbningstider
Tirsdag - Søndag & helligdage:
7:30-14:30
(Udenfor åbningstider efter aftale)
------------------------------------------------
Vi holder ferielukket fra
d. 18/6-2023 - 10/7-2023.
Begge dage inklusive.
Vi ønsker Jer alle en rigtig god sommer.
P.S.: Depositum for lånte fade, skåle og kasser er 200,-kr. Og tilbageleveres rengjort i forretningen, senest 7 dage efter. Skal vi selv afhente dem, tillægges et gebyr på 100,-kr.
Alle Priser er netto kontant ved levering, hvis andet ikke er aftalt.
Udbringning i Ballerup koster 100,-kr. Udenbys efter aftale, også lørdag/ søndag.
Brochuer til BUFFET, FEST MENUER, BRUNCH, RECEPTION, KOLDE BORDE & PLATTER kan downloades her.