Fest menuer
Ved fest - menuerne sammensætter De selv netop den menu De ønsker. Vælg mellem nedenstående dejlige retter. Alle hovedretter serveres med salat og dressing til.
———————————————————
Forretter
(min. 8 kuverter)
201. 2 Tarteletter
m/ hønsekød og asparges.
49,- kr/person
202. Rejecocktail
anrettet i glas m/ masser af rejer, asparges og thousand island dressing.
57,-kr/person
203. Lækker røget forel
smukt pyntet m/ rejer, asparges, mayonnaise og kaviar.
57,-kr/person
204. Gravad laks
m/ djævledressing og asparges.
63,-kr/person
205. Kold kogt laks
m/ ½ æg, rejer, kaviar, citron og thousand island dressing.
95,-kr/person
206. Røget østersø laks
m/ sliksaparges og flødestuvet spinat.
95,-kr/person
———————————————————
Hovedretter
(min. 8 kuverter)
208. Ribbensteg
m/ rødkål, agurkesalat, kartofler og brun sauce.
120,-kr/person
209. Svinekam
m/ rødkål, agurkesalat, kartofler og brun sauce.
115,-kr/person
210. Party skinke
m/ flødestegte kartofler.
135,-kr/person
211. Glasseret skinke
m/ flødestegte kartofler.
145,-kr/person
212. Svinemørbrad
m/ bacon og flødestegte kartofler.
155,-kr/person
216. Kyllingebryst
m/ bacon, ananas og flødestegte kartofler.
145,-kr/person
217. Andebryst
m/ svesker, appelsin, rødkål, agurkesalat,
kartoffel og brun sauce.
175,-kr/person
219. Culottesteg
m/ flødestegte kartofler.
165,-kr/person
220. Oksefilet
m/ flødestegte kartofler.
175,-kr/person
221. Oksehøjreb
m/ flødestegte kartofler.
205,-kr/person
Ved fest - menuerne sammensætter De selv netop den menu De ønsker. Vælg mellem nedenstående dejlige retter. Alle hovedretter serveres med salat og dressing til.
—————————————————————
Desserter
(min. 8 kuverter)
222. Frugtsalat
45,-kr/person
223. Friske frugter i melon kurv
40,-kr/person
224. 4 slags frugter
anrettet på fade.
59,-kr/person
225. Islagkage
m/ anledningsfigur og hertil serveres mixed bisquit.
50,-kr/person
227. Frugttærte
Linsedej og kransekagemasse belagt med mørk chokolade, creme, årstidens friske frugter og gele.
59,-kr/person
—————————————————————
Natmad
(min. 8 kuverter)
228. 4 stk. små frikadeller
m/ kartoffelsalat.
35,- kr/person
229. Hjemmemlavet biksemad
m/ rødbeder.
49,- kr/person
230. 3 slags saltsnitter
smurt med kærlig hånd og anrettet på fade.
60,- kr/person
—————————————————————
232. Fest menu nr. 1
(min. 8 kuverter)
Rejecocktail
anrettet i portionsglas med sprød salat, dressing, citron og dild.
Svinekam
m/ kartofler og brun sauce.
3 slags frugter
anrettet på fade.
215,-kr / kuvert
—————————————————————
233. Fest menu nr. 2
(min. 8 kuverter)
2 stk. Tarteletter
m/ rejer, asparges og små hummerhaler.
Helstegt culottesteg
m/ råstegte kartofler, pommes chips, 2 slags af årstidens grøntsager og rødvinssauce.
'
Friske frugter i melon kurv
m/ en lækker råcreme.
245,-kr / kuvert
—————————————————————
234. Fest menu nr. 3
(min. 8 kuverter)
Røget forel
m/rejer, asparges, mayonnaise og kaviar.
Roastbeuf
m/ små glasserede løg, carotter, bønner, råstegte kartofler samt bearnaise sauce.
Islagkage
m/ mixed bisquit
245,-kr / kuvert
Baltorpstriben
Baltorpvej 9 - 2750 Ballerup
(Overfor Ballerup Center)
Tlf: 44974664
kundeservice@ballerupsmorrebrod.dk
CVR: 38563009
-------------------------------------------------
Åbningstider
Tirsdag - Søndag & helligdage:
7:30-14:30
(Udenfor åbningstider efter aftale)
------------------------------------------------
P.S.: Depositum for lånte fade, skåle og kasser er 200,-kr. Og tilbageleveres rengjort i forretningen, senest 7 dage efter. Skal vi selv afhente dem, tillægges et gebyr på 100,-kr.
Alle Priser er netto kontant ved levering, hvis andet ikke er aftalt.
Udbringning i Ballerup koster 100,-kr. Udenbys efter aftale, også lørdag/ søndag.
Brochuer til BUFFET, FEST MENUER, BRUNCH, RECEPTION, KOLDE BORDE & PLATTER kan downloades her.
Kvalitetsmad bedst til prisen